Het aanbod

“Regisseur van jouw bedrijfszekerheid.”

Volledig commitment aan jouw continuïteit. Dat is wat Calvo Advies je te bieden heeft. We zijn riskmanager, regisseur, financieel adviseur, gesprekspartner en klankbord. We volgen de ontwikkelingen in jouw organisatie en markt op de voet. We zitten geregeld bij je aan tafel om bijzonderheden, veranderingen, wetgeving, plannen en wensen te bespreken. We adviseren én regelen de oplossingen. En als we het regelen, dan regelen we het goed!

Calvo Advies is sterk in risico-inventarisatie en –analyse op maat. We monitoren veranderingen, rapporteren en adviseren over passende oplossingen. Een onderneming is een levend organisme en riskmanagement is een doorlopend proces. Extra medewerkers, andere workflows, nieuwe apparatuur, veranderende regelgeving, groeiende verantwoordelijkheden en financiële belangen. Als ondernemer zit je in een continue dynamiek. Wij zorgen in samenwerking voor een stevig fundament en rust.

Onze service en abonnementen garanderen de continuïteit in onze samenwerking. Reken op heldere afspraken en een transparante kostenstructuur. Geen verborgen provisies. Je weet precies waar je aan toe bent. Afspraken met leveranciers over verzekeringen, dekking en schadeafwikkeling verlopen rechtstreeks. Samenwerken met Calvo Advies betekent zekerheid, kwaliteit, gemak en transparantie.

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team