Team Calvo

“Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement.”

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement. Hij kent de zakelijke markt in Noord-Brabant goed en weet wat ondernemers beweegt. 

Met de start van Calvo Advies heeft hij gebroken met ‘old skool’ financiële dienstverlening. Hij zet zijn expertise graag in als proactieve continuïteitsbewaker van ambitieuze ondernemingen. Zodat de ondernemers alle vertrouwen en vrijheid hebben om te doen waar ze het allerbest in zijn. Calvo Advies is stevig geworteld in het Noord-Brabantse land. We weten wat er leeft, spreken de taal en zijn altijd dichtbij.
 
Calvo Advies bouwt op een breed netwerk van gespecialiseerde partners. Dat zijn assuradeuren en zakelijk dienstverleners met dezelfde toewijding, transparantie en klantgedrevenheid. Ze delen ook de visie op zakelijke zekerheid van vandaag en morgen. Advies met toegevoegde waarde en ontzorgen staan centraal. Calvo Advies werkt nauw samen met Acura, een proactieve serviceprovider met landelijk ruim 100 aangesloten financieel dienstverleners. Voor adviseurs is Acura zowel backoffice, volmachtbedrijf en productontwikkelaar als kennispartner. Acura helpt adviseurs om op een vernieuwende manier toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten.

“Samenwerken betekent commitment”

Henk Smit, directeur Acura: “Samenwerken is een kwestie van persoonlijk commitment. Je weet wat je aan elkaar hebt en vertrouwt op elkaars expertise en toewijding. Dat geldt voor Acura en de aangesloten adviseurs net zoals dat geldt voor de adviseur en zijn of haar klant. Wij gaan als serviceprovider zeker niet met elke financieel dienstverlener in zee. We committeren ons graag aan eigenzinnige en deskundige professionals zoals Han, die zijn zakelijke markt goed kent en weet wat zijn klanten nodig hebben. Wij bieden organisatorische en digitale back-up, ontwikkelen samen met de adviseurs gespecialiseerde verzekeringsproducten en hebben als collectief een sterke positie in de verzekeringsmarkt, waar de verzekerde particulieren en bedrijven van profiteren. Zo helpen wij de adviseur zich te onderscheiden in klantgerichtheid, ondernemerschap en organisatorische slagkracht.”

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Het aanbod

Regisseur van jouw bedrijfszekerheid

Volledig commitment aan jouw continuïteit. Dat is wat Calvo Advies je te bieden heeft. We zijn riskmanager, regisseur, financieel adviseur, gesprekspartner en klankbord.

Wat wij bieden