Samenwerken

“Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.”

Calvo Advies

Als ondernemer ben je je bewust van de zakelijke risico’s. Calvo Advies start met de vraag: welke drie grootste risico’s zou je willen voorkomen. Verzekeren kan natuurlijk, maar is dat altijd noodzakelijk? Wegen de kosten op tegen de extra zekerheid? Welke verzekering en verzekeraars sluiten het beste aan bij jouw bedrijf? Passen ze bij de fase en markt waarin je zit? Weet je zeker dat je daarmee alle risico’s hebt uitgesloten? En geldt dat over een half jaar nog steeds? 

Bedrijfszekerheid vraagt niet alleen om gespecialiseerde kennis, maar ook om tijd en energie. Calvo Advies biedt je die. Afhankelijk van omvang en kenmerken van de onderneming en jouw wensen en visie, doen we je graag een samenwerkingsvoorstel dat bij je past. Rode draad is dat we stáán voor de bedrijfscontinuïteit en dat zaken als polissen, incasso en schadeafwikkeling voor jou geen issue meer zijn. Geen ergernis over de kleine lettertjes meer of stapels polissen in je brievenbus! 

We zijn ondernemer met de ondernemer. Calvo Advies is de ideale partner van ambitieuze ondernemers die dagelijks hun mensen inspireren en aansturen en zelf voorop gaan in de strijd. Jij de business, wij de basis voor continuïteit. Calvo Advies werkt op abonnementsbasis. Die stemmen we af op jouw onderneming, behoeften en plannen. Bij grotere ondernemingen is in house advisering vaak onderdeel van het abonnement. Dan worden bijvoorbeeld ter plekke meteen polissen gecheckt, preventie-afspraken bewaakt, schades afgewikkeld, bijzonderheden nagelopen en vragen beantwoord. Ook de privévoorzieningen van ondernemers maken deel uit van de samenwerking.

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Het aanbod

Regisseur van jouw bedrijfszekerheid

Wat wij bieden
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team