16 juni 2017

Vernieuwde website online!

Helder, informatief én vrolijk van kleur. Ik ben trots op mijn nieuwe website. Calvo-advies.nl weerspiegelt precies waar ik voor sta. Duidelijk wordt wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen.

Ik vermoei je niet met producten, schadetools, een lange rij aan polisvoorwaarden en offertemogelijkheden. Wat ik op duidelijk wil maken is mijn rol als regisseur. De zorg die ik jou als ondernemer uit handen kan nemen als het gaat om bedrijfszekerheid. Als ondernemer wil je namelijk maar één ding: ondernemen. Kansen zien en grijpen, verder bouwen aan je bedrijf. Uiteraard zonder daarbij de onderneming of privé op het spel te zetten. In nauwe samenwerking zorgt Calvo Advies voor een solide basis van zekerheid op maat, die jou alle ruimte en vrijheid geeft om écht te ondernemen.

Naast nieuws zal er regelmatig een blog verschijnen op deze site. Daarin bespreek ik alledaagse onderwerpen die me raken, zaken die me opvallen, actualiteiten die me boeien. Heb je onderwerpen die je graag behandeld of besproken ziet, stuur me dan een mail via han@calvo-advies.nl

Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team