31 mei 2021

Maak kennis met onze nieuwe collega Inge!

Calvo Advies groeit verder. We hebben namelijk wéér een nieuwe collega toegevoegd aan ons team. Inge van den Akker is onze binnendienst komen vergezellen én versterken. Inmiddels is ze volledig ingewerkt en weet ze haar weg door de dossiers goed te vinden. We stellen haar graag aan je voor.

Naast coach van het hockeyteam van haar dochter, partner en moeder van twee kinderen is ze nu ook relatiebeheerder zakelijk bij Calvo Advies. De verzekeringswereld is Inge vertrouwd. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Een hele poos waar ze met plezier op terugkijkt. Nu is het tijd voor de volgende stap in haar carrière, een nieuwe uitdaging in een nieuwe werkomgeving. Samen met haar collega’s Marie-Jose en Wendy van Calvo Advies gaat zij de zakelijke en particuliere relaties ontzorgen en beheren.

Een nieuwe ‘uitdaging’ in de verzekeringswereld, zo noem ik mijn beslissing om na jaren van trouwe dienst elders te gaan werken. Ik ben blij om Calvo Advies te ondersteunen in haar groei. Hier staat de klant centraal en de ondernemer moet ontzorgd worden. Dit kan alleen door betrokken, deskundig en persoonlijk advies op maat en geen ‘verkoop’ van polissen. Calvo Advies werkt namelijk met abonnementen en netto premies waardoor geheel transparant. Mijn inziens een goede basis voor een samenwerking.” Aldus Inge.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team