Over Calvo Advies

“Bedrijfszekerheid biedt ondernemers vrijheid.”

Als ondernemer wil je ondernemen. Kansen zien en grijpen, uitdagingen aangaan en verder bouwen. Zonder je bedrijf of privé op het spel te zetten. Calvo Advies neemt graag de regie in jouw bedrijfscontinuïteit. In nauwe samenwerking zorgen we voor een solide basis van zekerheid op maat, die jou alle ruimte en vrijheid geeft om echt te ondernemen. 

Calvo Advies is gespecialiseerd in bedrijfszekerheid. Ons uitgangspunt is een grondige inventarisatie en analyse van risico’s van jouw bedrijf en branche: dit zijn nu de knelpunten, deze komen eraan. Wil je die oplossen, dan start de samenwerking met Calvo Advies pas echt. Vanaf dat moment heb je een enthousiaste en deskundige partner in riskmanagement met ruime ervaring, persoonlijke betrokkenheid, volledige inzet en een toegewijd netwerk van assuradeuren en dienstverleners. 

We committeren ons aan jouw bedrijfscontinuïteit. Maak gebruik van onze expertise en ons netwerk. Ervaar de ondernemersvrijheid die samenwerken met Calvo Advies je oplevert. Bel, mail of stuur een WhatsAppje om vandaag nog een afspraak te maken.
 

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team