8 september 2022

Maak kennis met onze nieuwe collega Mireille!

Mireille Ketelaars, een 36-jarige, echte Veghelse en sinds 3 maanden werkzaam bij Calvo. “Een warm bad waar ik me echt thuis voel”, vertelt Mireille. Privé geniet ze van haar dochter Jaylinn, rijdt ze samen met haar partner motor en wandelt ze graag. En zakelijk vermaakt Mireille zich dus bij Calvo, als relatiebeheerder.

Afstand tot de klant
Bij haar vorige werkgever, die steeds groter werd, werd de afstand naar de klant steeds groter. Ook werden werkzaamheden steeds specifieker. Wat maakte dat veel van Mireille’s kennis en kunde niet optimaal benut werd. Fusies en opschalingen maakte dat ze verder van de klanten af kwam te staan. Omdat ze een nieuwe afdeling op mocht richten was ze alsnog veel met mensen bezig; collega’s in leren en coachen. Helaas zorgde corona ervoor dat ook Mireille alsnog thuis moest gaan werken. En dat was pittig!

Contact en samen
Want wat Mireille echt gelukkig maakt, is contact. Het fysiek op een kantoor werken. Samen met collega’s een team zijn. Niet al te groot. Want dan wordt het snel wat afstandelijker. Met een kleiner team is er vaak meer betrokkenheid. Samen de dingen oppakken en verbeteren. En daadwerkelijk klantcontact! Dat drijft Mireille en daar wordt ze blij van.

Een goede klik
Dus werd het tijd voor Mireille om op zoek te gaan naar iets anders. Via een vriendin kwam Mireille in aanraking met Calvo. Die vriendin hoorde dat ze bij Calvo iemand zochten. Mireille en Han, dat zou wel eens een goede match kunnen zijn. Als persoonlijkheden, hoe ze zijn, hoe ze met klanten omgaan en hun werkmentaliteit. Dus toch maar eens koffie gaan drinken. En er was inderdaad een verrassend goede klik!

Maatwerk van A t/m Z
Dus zo ging Mireille van een grote organisatie naar een kleine. “Enorm spannend!” vertelt Mireille. “Maar wat voelt het goed. Bij Calvo kan ik klanten weer volledig helpen, van A tot en met Z. Er wordt echt naar de klant gekeken. Altijd maatwerk. We kijken niet naar de processen maar altijd wat het beste is voor de klant. En het persoonlijke, het gemakkelijke en de humor is leuk. Het team en de klanten, het voelt als familie of vrienden, enorm fijn!”

 

 

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team