22 januari 2021

Collega Wendy switcht naar adviseur zakelijk bij Calvo Advies!

In 2019 bleek dat Calvo-Advies opnieuw toe was aan groei. Het werd tijd om het team uit te breiden en op zoek te gaan naar een nieuwe medewerker gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen en risicobeheer. Hierbij kwam de kwam de gouden tip van onze eigen Marie-José. Dit moest Wendy van den Akker worden, een oud-collega met veel ervaring op zakelijk gebied. Even een belletje naar Wendy, een kennismakingsgesprek, en zo geschiedde…

Jullie hebben haar vast wel eens gesproken, Wendy van den Akker. Net als Han en Marie-José ook een ervaren kracht binnen de verzekeringsbranche. Al zo’n 15 jaar werkzaam als commercieel binnendienst zakelijk schade. Werkzaamheden als risico- en advies rapporten schrijven, verzekeringsoffertes maken en gewoon een luisterend oor bieden aan de klant, zijn voor Wendy dagelijkse kost. Daarnaast gaat Wendy vanaf maart als adviseur het onderhoud van zakelijke relaties uitvoeren. Hierbij ondersteunt ze Han, zodat Han echt kan doen waar hij goed in is: ondernemers helpen, verbinden en aan de tand voelen over hun bedrijfsrisico’s.

"Ik wil graag werkzaam zijn binnen een klein team waar je gewaardeerd wordt als werknemer. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat het klantbelang voorop staat en dat je je klanten kent. Ook vind ik de werkwijze en het verdienmodel van Calvo Advies super! Doordat wij werken met abonnementen en netto premies, zijn wij heel transparant. Wij zijn geen polisverkoper, maar kijken echt naar de wensen en behoeften van de klant."

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team