21 oktober 2020

Collega Marie-José over het unieke verdienmodel van Calvo Advies

Collega vanaf het eerste uur en inmiddels niet meer weg te denken bij Calvo Advies. Marie-José van Liempd werd, al snel nadat Calvo Advies van start ging in 2017, bij het team gevoegd. Ze past perfect in het team en geeft net dat beetje extra’s aan klanten. Lees hier hoe Marie-José de afgelopen jaren heeft ervaren, wat zij zoal doet en wat haar visie is op het unieke verdienmodel van Calvo Advies.

De verzekeringswereld is Marie-Jose niet vreemd. Ze heeft 21 jaar ervaring opgedaan als commercieel en administratief medewerkster bij een tussenpersoon op een afdeling levensverzekering en collectief pensioen. Ongeveer drie jaar geleden was zij toe aan een nieuwe uitdaging en vond ze het tijd voor verandering. Via haar netwerk kwam zij in contact met Han Versantvoort. De werkwijze van Calvo Advies sprak haar zeer aan en na een aantal prettige gesprekken met Han heeft zij de knoop doorgehakt. Dit bleek een goede keus want tot op de dag van vandaag heeft zij hier geen spijt van gehad.

De werkwijze van Calvo Advies sluit volledig aan op de visie die Marie José voor ogen heeft. Haar focus ligt met name op de particuliere klanten en de privé verzekeringen van een ondernemer. Calvo advies past gewoon bij haar karakter. Met name de nadruk die gelegd wordt op de wensen van de klant en het bieden van een luisterend oor in plaats van het verkopen van polissen.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team