Ton Claassen, Claassen Uitvaartzorg:

“Calvo Advies ontzorgt ons echt”

Claassen Uitvaartzorg is een echt familiebedrijf. In 1927 gestart door grootvader Toon in Nijmegen en nu staat met de broers Ton en Albèr de derde generatie Claassen aan het roer. Met een team van 16 medewerkers verzorgt Claassen Uitvaartzorg ruim 450 uitvaarten per jaar. Uitvaartcentrum Cloosterhaege in Veghel is het hoofdkantoor. Daarnaast zijn er eigen uitvaartcentra in Cuijk, Malden, Schijndel, Uden en Veghel en twee rouwkamers in Boekel en Heeswijk-Dinther.

Ton Claassen, Claassen Uitvaartzorg: “Calvo Advies doet alles voor ons op het gebied van financiële zekerheid en bedrijfscontinuïteit. De persoonlijke samenwerking is erg prettig. Han is geregeld bij ons om lopende zaken door te nemen en is proactief. Hij geeft deskundig en onafhankelijk advies over relevante zaken waar wij nog niet aan gedacht hebben. En als er tussendoor iets speelt – er is schade of we hebben hulp nodig – dan is één telefoontje genoeg. Ook de samenwerkingsvorm op abonnementsbasis bevalt ons erg goed. Dat geeft zekerheid en continuïteit, maar het levert ons ook financieel voordeel op. Daarbij spreekt Han dezelfde taal als ondernemer. Dat klikt beter dan met iemand die in dienst is bij een assurantiebedrijf. De relatie zou je bijna vriendschappelijk kunnen noemen. We staan samen sterk, dat voelt goed.

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team