Jan van Leur, Bakkerij van Leur:

“Wij willen gewoon brood bakken”

Bakkerij van Leur is een ambachtelijke bakkerij in het centrum van Veghel. Er werken 21 mensen bij de bakkerij. Van Leur heeft ook een webshop waar klanten alle soorten brood en gebak kunnen bestellen.

Jan van Leur, Bakkerij van Leur: “Wij willen gewoon - plat gezegd - brood bakken. Ik weet natuurlijk zelf wel iets van risicobeheer en zekerheid, maar ik heb geen zin en geen tijd om me daarmee bezig te houden. Daar heb ik Calvo Advies voor. Die regelt alles wat met financiële continuïteit te maken heeft en ontzorgt ons echt. We hebben tweejaarlijks een gesprek, tussendoor verloopt alles prima digitaal en als er toch vragen of incidenten zijn, kloppen we bij Calvo Advies aan. Deze manier van samenwerken bevalt ons heel goed. Alles loopt zoals het moet lopen, we weten waar we aan toe zijn en hebben ook de zekerheid dat als er iets is – schade, verandering of bijstelling van een verzekering - we direct een beroep op Han kunnen doen.”

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team