Rob Kuijpers, Rob Kuijpers Transport:

“Een goede klik en een scherp aanbod”

Rob Kuijpers Transport in Zijtaart bestaat sinds 1996. Rob begon zijn onderneming met 1 vrachtwagen waarmee hij destijds voor Van der Heijden Transport reed. “Ik heb eerst een jaar of 4 alleen gereden. Daarna breidde ik uit, 1 wagen en 1 personeelslid erbij. Dat ging vervolgens zo verder door, telkens weer een wagen erbij. Er kwamen nieuwe klanten bij en al met al groeiden we gestaag.” Inmiddels heeft het bedrijf 11 auto’s en zijn er 12 chauffeurs in dienst. “Mijn vrouw Edith verzorgt de administratie en alles wat daarbij komt kijken. Zelf hou ik me bezig met de planning, het onderhoud, de klantcontacten en al dat soort dingen.

Prins Carnaval
Rob zat met zijn verzekeringen eerst elders. Maar omdat zowel Rob als Han beiden actief zijn in de carnavalswereld kwamen ze elkaar daar tegen. Rob zelf was in 2010 Prins in Zijtaart. En Han werd in 2018 in Veghel Prins Carnaval. Rob zat toen nog steeds in de raad van 11. “Er is altijd al een goede connectie tussen de beide carnavalsverenigingen geweest. Ik kende Han al enkele jaren en vooral sinds dat jaar dat hij Prins werd, werd ons contact wat intensiever. Er was een klik en daarom wilde ik toch ook eens met Han over mijn verzekeringen praten. Dus Han kwam op bezoek en na een paar bakken koffie kwam Han met een aanbod. Een scherp aanbod. De prijs was sowieso beter dus dat was mooi meegenomen. En de voorwaarden waren vergelijkbaar. Omdat ik daarbij ook nog eens een voorkeur heb voor iemand die je persoonlijk kent, was de overstap toen een feit.”

Persoonlijk
Ook bij Calvo hechten ze veel waarde aan het persoonlijke contact. En zo hebben Rob en Han dezelfde insteek en is het een goede match. “Gelukkig heb ik tot op heden nog geen grote schades gehad. Wat kleine dingen die prima opgelost werden. Als we elkaar privé tegenkomen, dan hebben we het gelukkig verder niet over verzekeringen. Of hooguit maken we er een grapje over. Ik heb tussendoor voor de verzekeringen meestal contact met Wendy via mail en telefoon. Daarnaast nemen Han en ik twee keer per jaar alles door. Een bak koffie en dan werken we alles weer even bij. Een prima werkwijze wat mij betreft, ik ben goed tevreden!”

 

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team