15 juni 2020

Van naam naar nummer… is dat wat je wil?  

Herken je dat gevoel…, je hebt in het verleden gekozen voor een adviseur die jij in vertrouwen nam. In het begin zat je frequent bij elkaar en nam je jouw zaken in vertrouwen met je adviseur door. Naarmate de tijd verstreek werden de bezoeken en gesprekken minder, kreeg je een andere contactpersoon en ben je een nummer geworden in plaats van een klant.

Veel assurantieadvieskantoren hebben te maken met veranderingen in de branche en maken keuzes voor de toekomst. Een fusie of overname met grotere kantoren ligt vaak voor de hand en soms verhuizen deze naar een nieuwe locatie in een ander dorp of stad. Je krijgt te maken met andere werkwijzen, contactpersonen, producten, premies en service. Word jij nog steeds zo geholpen zoals je dat wil of ben je een nummer geworden?

Je kunt producten en diensten afnemen op verschillende manieren; via een persoonlijke adviseur, een bank of internet.

Calvo Advies is dé sparringpartner voor haar relaties.
Wij houden ons voornamelijk bezig met riskmanagement en zijn graag ondernemer met de ondernemer. Onze focus ligt op de continuïteit van de ondernemer in plaats van het verkopen van verzekeringen.

Bij Calvo Advies neem je diensten af voor een vast abonnement en betaal je alleen de netto premies als je een verzekering sluit. Wij zijn geen polisverkoper en ontvangen dus geen provisie zoals doorgaans bij de meeste adviseurs het geval is.

Je zult bij ons nimmer het gevoel krijgen dat we zoveel mogelijk polissen willen verkopen.

Bij Calvo Advies ben je een gezicht, een naam en een relatie. We hebben een vast team, een vertrouwd gezicht en we houden van korte lijntjes. ­

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team