Angeline Exters, Ik! Skin and more:

“Een stapje extra zetten: als het kan, dan doen we het”

De grootste schoonheidssalon worden in het dorp, dat was haar droom als achttienjarig meisje. Daarom begon Angeline gewoon, in haar slaapkamer. Al snel verhuisde ze naar de garage en tegenwoordig is ik! skin and more gevestigd aan de NCB-laan in Veghel. Een pand van 240 vierkante meter: de grootste salon van haar woonplaats.

Ambitie

“Mensen zijn vaak verrast wanneer ze mijn salon binnenkomen. Hoe mooi en groot het hier is,” vertelt Angeline trots. “We werken hier met zijn vijven en geven veel verschillende behandelingen. Vooral voor huidverbetering.” Zelf managet Angeline hoofdzakelijk. En in haar vrije tijd? Dan gaat ze shoppen met haar dochters, of leest ze een boek over hoe ze haar bedrijf kan verbeteren. Want stilstaan? Dat doet ze nooit. Waarschijnlijk klikt het daarom zo goed tussen haar en Han.
 

Geen poppenkast

“Han kwam bij mij nadat hij flink had genoten als prins van het Kuussegat. Hij wilde weer aan zijn gezondheid werken en wat kilo’s kwijt, dus gingen we aan de slag. Ook keek hij mee in mijn bedrijf en gaf hij ondernemerstips.” Inmiddels is Han zijn kilo’s kwijt en is Angeline alweer een tijdje klant bij Han. “Ik kan hem altijd bellen of appen, en hij geeft altijd eerlijk zijn mening. Daarin herken ik mezelf, ik ben ook eerlijk als ik advies geef. We houden niet van poppenkast.”

Klanten op één

Ook staan bij ons beiden klanten écht op nummer één. Een mooi voorbeeld: toen ik net bij Han zat, reed ik mijn auto in elkaar. Binnen een kwartier stond hij naast mij. Superfijn. Zelf breng ik wel eens een 86-jarige klant naar huis wanneer het regent, zodat ze niet terug hoeft te wandelen met haar rollator. Die klantgerichtheid hebben Han en ik allebei. Als we een stapje extra kunnen zetten, dan doen we het.”

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team