Rob Gabriels, Gabriels Totaal Techniek:

“Who you’re gonna call? Calvo Advies!”

Gabriels Elektro is specialist in elektrotechniek. Het bedrijf, met hoofdvestiging in Veghel, begon in 1989 als tweemanszaak en is uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener in utiliteitsbouw, agro en service & onderhoud met ruim 70 medewerkers.

Rob Gabriels, directeur Gabriels Totaal Techniek: “Calvo Advies is voor ons echt een partner. Wat betreft bedrijfscontinuïteit regelt Calvo Advies zo goed als alles voor ons. Wij vertrouwen volledig op de expertise en de inzet. Voor ons is het simpel. Als er iets is, dan bellen we Han. Als een soort Ghostbuster. Eén keer per maand komt Han een dagdeel bij ons om alle lopende zaken door te nemen. Hij houdt alles bij en is proactief en betrokken: hij weet wat er speelt en wat er aan kan komen. Als we vragen hebben, heeft hij een antwoord of een advies. En hij regelt wat hij moet regelen. Alle verzekeringen zijn op orde en actueel. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team