Joris Sondag, CarProf Banden en Wielencentrale Oss:

“Het scheelt mij tijd en we hebben dezelfde werkwijze”

Joris-Sondag-Banden-en-Wielen-Centrale-Oss

CarProf Banden en Wielencentrale Oss is een full-service garagebedrijf met een webshop voor banden en velgen. Samen met 8 medewerkers staat Joris Sondag 6 dagen per week klaar voor zijn klanten: "Als er iets met je auto is, wil je dat het snel en goed gemaakt wordt"

Joris: "Wij zijn een garage voor alle merken auto's.  We onderscheiden ons positief, laten graag zien dat het anders kan, dat het beter kan. Daarom zijn we ook aangesloten bij CarProf, het kwaliteitslabel voor merkonafhankelijk onderhoud en reparatie. Wij staan voor kwaliteit en we geven dan ook standaard 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties".

Ruim tien jaar geleden nam Joris het bedrijf over en bouwde de Banden en Wielen Centrale uit tot het huidige  succesvolle one-stop-shopping autobedrijf. "Als ondernemer ben ik volop aan het werk in mijn bedrijf. Auto's, reparaties, onderhoud, advies, service: daar ligt mijn hart en dat is mijn expertise. Ieder zijn vak, dus zaken als bijvoorbeeld riskmanagement en verzekeringen laat ik graag aan Calvo Advies over. We hebben een prima samenwerking en dezelfde werkwijze: proactief, kwaliteit, korte lijnen en heldere afspraken. Meerdere keren per jaar nemen we alles door en zorgt Calvo dat het up-to-date is. Het scheelt mij tijd en het is prima geregeld!

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team