Gerard de Kock, Koflexwerk:

“Als wij denken dat we een speciale klant zijn, doe je het goed.”

De juiste mensen op de juiste plek. Hoe doe je dat? Gerard de Kock, directeur en mede-eigenaar van Koflexwerk: "We willen mensen niet alleen digitaal maar vooral persoonlijk leren kennen. 'Wie ben je' is net zo belangrijk als 'wat kun je'. Het gaat om vakmanschap én soft skills".  

Die aanpak werkt. "Vijf jaar geleden hebben Frank Pulles en ik Koflexwerk opgericht. We begonnen met niks, alleen een dosis ervaring en ambitie. Nu hebben we 4 vestigingen, meer dan 300 flexwerkers en een breed pakket in personeelsoplossingen. We richten ons op techniek, administratie, industrie & productie en transport en logistiek."

Familiegevoel
"Ja, dat vind ik belangrijk. Dat je weet wat je aan elkaar hebt en er ook voor elkaar bent. Dat zie je ook terug in onze manier van werken. We hebben regelmatig contact, leiden mensen op en zorgen voor de ontwikkeling van flexwerkers. Ons 5-jarig bestaan vierden we ook met een echte familiedag voor onze medewerkers en flexwerkers."

Speciale klant
"Als wij denken dat we een speciale klant zijn, dan doe je het goed.  En dat gevoel hebben we bij Calvo.  We hebben dezelfde waarden en dat klikt: loyaal, betrouwbaar, persoonlijk, flexibel en als er iets is, wordt het meteen opgelost.  Calvo werkt samen met Acura, dus dat zit wel goed. En met de app hebben we altijd alles inzichtelijk. Wij maken ons echt geen zorgen over de verzekeringen."

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en heeft vestigingen in Veghel, Amersfoort, Leidschendam en Zaandam. 

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team