Frank Pulles, Verano:

“Het gaat om het ultieme thuisgevoel”

Meer dan 200 enthousiaste collega's, ruim 135.000 producten per jaar, in maar liefst 14 landen én de grootste fabrikant van zonwering in de Benelux. Dat is Verano.

Frank: "In 2002 hebben wij als een van de eerste Nederlandse producenten ons eigen merk Verano® in de markt gezet en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Bij zonwering moet je een gevoel creëren van gezellig samen in de tuin met een glaasje wijn. Het gaat om het ultieme thuisgevoel, om beleving en sfeer."

Sfeer en comfort, thuis en op kantoor
Frank: "We willen bijdragen aan een fijne leefomgeving en prettige werkomgeving. Niet door zomaar een product te verkopen, maar door te kijken wat de echte vraag is. Wil je meer sfeer, isolatie of beschutting? Of wil je energie besparen, meer privacy en comfort? Wat het ook is, wij hebben er een oplossing voor".

Grote zonwering projecten
Naast producent is Verano ook partner bij het realiseren van grote zonwering projecten.
Voorbeelden hiervan zijn de 6000 screens voor The Shard in Londen, screens met print voor een voetbalstadion in Noorwegen en Ritzscreens® voor een kantoorgebouw in Kopenhagen. Vanaf 2020 moeten nieuwbouwprojecten in Europa verplicht energie-efficiënt gebouwd worden. De juiste zonwering speelt hierbij een belangrijke rol. Frank: "Samen met projectpartners kunnen we voor ieder project een oplossing op maat verzorgen".

Oplossing op maat
"Dat is precies waarom we ook met Calvo Advies werken. Calvo levert maatwerk op het gebied van verzekeringen en risicobeheersing. Een dag per maand werkt Han hier op locatie, samen met onze financiële afdeling. Alles wordt prima geregeld: monitoring, advies en het papierwerk. Zo weten wij zeker dat alles in orde is en blijft."

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team