Gijs van der Heijden , OZMO Cloud Communications:

“Calvo Advies is voor ons echt een sparringpartner”

Hallo, met OZMO

En weer won OZMO vorig jaar de FD Gazellen Award. Dat is vier keer op een rij. Niet zo gek natuurlijk met een jaarlijkse groei van 30% tot 50%. Het innovatieve bedrijf uit Sint Oedenrode levert full-service clouddiensten aan klanten in Europa. Van International Film Festival Rotterdam tot makelaarskantoor in Londen en van bouwbedrijf in Veghel tot zorgorganisatie in het noorden van het land.

Gijs van der Heijden, directeur van OZMO: "We willen de beste Cloud telefonie en communicatie-oplossingen leveren. Klanten gelukkig maken en houden staat bij ons voorop. En dat is precies wat Calvo Advies met verzekeren voor ons doet. Ik wil alleen het risico verzekeren dat we zelf niet kunnen dragen.  Geen onnodige financiële producten, maar duidelijk advies en transparante dienstverlening. Han is voor mij echt een sparringpartner op dat gebied. Hij onderzoekt wat nodig is, vraagt door, denkt vooruit en regelt het gewoon, zonder op mijn stoel te gaan zitten. Hij is ondernemend en empathisch, ik vind het een hele prettige samenwerking."

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team