Maja en Geert van Helvoirt, Peterse Natuursteen:

“Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons op één”

Van chique aanrechtbladen tot speciale natuurstenen grafmonumenten. Bij Peterse Natuursteen vind je het allemaal. Sinds 2000 zijn Maja en Geert van Helvoirt de trotse eigenaren van dit mooie Veghelse bedrijf. Hun geheim? Uitstekende kwaliteit én persoonlijke aandacht. Met deze ingrediënten vertalen ze elke wens naar een perfecte creatie voor de klant.

Dankbaar werk
Maja: “Oprechte aandacht is in ons vak heel belangrijk. Als mensen een gedenkteken zoals een urn of een grafsteen uit komen zoeken is dat vaak een emotionele ervaring. Op zo’n moment is het extra belangrijk om een luisterend oor te bieden. Ook adviseren we natuurlijk over het model steen, het materiaal, de kleur en de belettering. Stiekem komt er best veel bij kijken. Maar het is ook heel dankbaar werk. Mensen vinden het zo fijn dat je een waardig monument voor hun dierbare creëert. Dát is waarvoor je het doet.”

Duurzame producten
Peterse levert ook natuursteen voor bouw en interieur, zowel aan bedrijven als particulieren. Van wasbakken en vensterbanken tot aan trappen en tuintafels. Allemaal van de beste kwaliteit. “We vinden het belangrijk om een goed en duurzaam product te maken, zodat onze klanten lang kunnen genieten van hun natuurstenen item.”

Van groot naar klein
Han van Calvo Advies ontmoette Geert en Maja zo’n twee jaar geleden. “We waren op zoek naar een nieuw assurantietussenpersoon, omdat onze toenmalige (grote) maatschappij was gefuseerd en onze contactpersoon een aantal keer was gewisseld. We hadden behoefte aan één adviseur met wie je snel kunt schakelen. Het liefst iemand die dicht bij ons in de buurt woont. Han is die persoon. In het eerste gesprek hadden we meteen een klik. Net als wij vindt hij persoonlijk contact erg belangrijk. Ook heeft hij verstand van zaken. Je hoeft ‘m maar te bellen of te appen en het wordt geregeld. Dat vind ik heel prettig!”

Samenwerken

Nooit meer druk maken over de kleine lettertjes.

Samenwerken
Team Calvo

Ruim 25 jaar ervaring in riskmanagement

Calvo Advies in Veghel is begin 2016 opgericht door Han Versantvoort. Han heeft ruim 25 jaar ervaring in verzekeren en riskmanagement.

Ons team